Murat Kurum gençlerle sahurda bir araya geldi

Murat Kurum gençlerle sahurda bir araya geldi
Yerel seçimin gerçekleşmesine sayılı günler kala saha çalışmalarına ara vermeden devam eden ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Murat Kurum, bu gençlerle sahurda buluştu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasilerin saha çalışmaları da artarak devam ediyor. 31 Mart tarihinde sandık başında verecekleri oylarla 5 yıl boyunca görevde olacak belediye başkanlarını belirleyecek.

Bu kapsamda, projeleri ve samimi davranışları ile halk arasında çok sevilen bir aday olan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum, sahada vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Vatandaşların gönlünde adeta taht kuran Kurum, imkan bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor vaatlerini anlatıyor, insanların dertlerini dinliyor.

Murat Kurum sosyal medya üzerinden söz verdiği Fatih'te yaşayan bir gurup gencin evine konuk oldu, “İyi akşamlar sevgili gençler. Bakın sözümüzü tuttuk, geleceğiz dedik ve geldik.” İfadelerini kullandı.

Kurum'u gören gençlerin de sevinci yüzlerine yansıdı. Ardından gençler için mutfağa giren Murat Kurum, kendi elleriyle sahur için menemen yaptı.

O anları kendi Instagram hesabından paylaşan Murat Kurum, "Menemen soğansız olur." diyerek tercihini de göstermiş oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.