Muhtar tartıştığı genci vurdu

Muhtar tartıştığı genci vurdu
Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi’nde mahalle muhtarı Mehmet D. Köy kahvesinde tartıştığı bir genci silahla bacaklarından yaraladı.

Olay saat 11.30 sıralarında Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Uğur Demirel (29) arkadaşları ile Gedelek’teki köy kahvesinde oturdukları esnada iddiaya göre köy kahvesine gelen mahalle muhtarı Mehmet D. Uğur Demirel ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından iddiaya göre üzerindeki silahı çıkaran Muhtar Mehmet D. Uğur Demirel’e 3 el ateş etti. iki bacağından mermi isabet eden Uğur Demirel yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan genç adam burada tedavi altına alınırken, mahalle muhtarı Mehmet D. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

OLAY KOYUN MESELESİNDEN

Olayın ise Uğur Demirel’e ait koyunların mahallede arazilere girerek otlamasından dolayı muhtar ile Uğur Demirel arasında bir gün önce tartışma yaşandığı, belirlenirken, Uğur Demirel’e ait köpeklerin de bazı vatandaşların bahçesine girdiği ve tavukları da parçaladığından dolayı ileri sürüldü. Olay öncesinde ise Muhtar Mehmet D’nin köy kahvesinde Uğur Demirel’i uyardığı, koyunların bahçelere zarar verdiğini söylediği ve bu yüzden de ikili arasında tartışma yaşandığı belirlendi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Diğer yandan iki bacağından yaralanan Uğur Demirel Orhangazi Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Şehir Hastanesine sevkedildi. Olay sonrasında Muhtar Mehmet D’nin jandarmaya giderek teslim olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.