Minibüs kazasında 'makas atan sürücü' iddiası

Minibüs kazasında 'makas atan sürücü' iddiası
Diyarbakır'da 15 inşaat işçisinin yaralandığı minibüs kazasında arkadan gelen otomobilin makas attığı iddiası öne sürüldü.

Diyarbakır'da inşaat işçilerini taşıyan minibüsün tarlaya uçtuğu ve 15 işçinin yaralandığı kaza ile ilgili konuşan Mehmet Kızıl, arkadan gelen bir otomobil sürücüsünün makas attığını ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesine neden olduğunu iddia etti.

YARALILARDAN 1'İNİN DURUMU AĞIR

Dün akşam saatlerinde Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu 12'nci kilometresinde gerçekleşen kazada inşaat işçilerini taşıyan Mehmet Kızıl yönetimindeki 21 EY 460 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya savruldu.

Kaza esnasında araç içinde bulunan 15 işçi yaralandı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri aracılığıyla yaralılar hastaneye kaldırıldı. 14'ü taburcu edilen yaralıların dışında bir yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

minibus2.jpg

İFADESİ ALINDI

Kaza sonrası ifade veren şoför Mehmet Kızıl, "Evlerine bırakacaktım. Yolda, arkamdan plakasını görmediğim bir otomobil sürücüsü, makas atarak geliyordu. Önüme makas atınca ben de çarpmamak için mücadele ettim. Ama direksiyon hakimiyetimi kaybedip, tarlaya uçtum" ifadesini verdi. Olayla ilgili harekete geçen polis ekipleri, otomobil sürücüsünü bulmak için arama çalışması başlattığı bilgisini verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.