Eline taşı aldı '35 aracın camını indirdi'

Eline taşı aldı '35 aracın camını indirdi'
Kocaeli'de bir şüpheli eline aldığı taş ile 35 araca zarar verdi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde elindeki taşla sırasıyla 35 aracın camını kıran şüpheli anbean güvenlik kamerasına kaydedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Karabaş Mahallesi sahil kenarında bulunan otoparkta gerçekleşti. Aracını park eden sürücü, bir süre sonra geri döndüğünde gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Kendi otomobiliyle birlikte birçok aracın ön ve arka camının kırılmış olduğunu gören sürücü, polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı tespitlerde 35 aracın kimisinin ön, kimisinin ise arka camının taşla kırıldığını saptatı.

O anlar ise anbean şehir kamerasına kaydedildi.. Görüntülerde, şüphelinin otoparkta geldiği, bir süre gezindiği ve araçları gözüne kestirdiği yansıdı. Görüntüde, şahsın yanında bulunan taşı çıkartarak camlara fırlattığı, sırayla birçok otomobile bu şekilde zarar verdiği anlar görüldü. Aynı zamanda şüphelinin camları kırdıktan sonra otoparktan ayrıldığı anlar da görüntüye yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.