Milli Emlak’tan dev fırsat ‘Elini çabuk tutan 911 lira taksitle tapu sahibi olacak’

Milli Emlak’tan dev fırsat ‘Elini çabuk tutan 911 lira taksitle tapu sahibi olacak’
Milli Emlak 41 ilde sudan ucuz arsa satışı sunuyor.

Milli Emlak'tan 41 ilde arazi satışı gerçekleştirecek. Ucuz arsa almak isteyenlere yönelik hazine arazisi satışları açıklandı.

Milli Emlak, 911 TL taksitle arsa satışı yapacak. Sudan ucuz ev veya arsa sahibi olma hayali kuran vatandaşlara fırsatlar sunan Milli Emlak, hazineye ait taşınmazlar için 2024 satış ilanlarını ve yeni ihale duyurularını paylaştı. 41 ilde çeşitli hazine arazilerinin satışları duyuruldu.

girne-edremit-satilik-arsa-202008000450760001538180vbw4hxu.jpg

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK ARSALAR İÇİN YENİ İLANLAR YAYIMLANDI

Satışa çıkarılan hazine arsaları için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve taksitli ödemelerde ise 24 ay taksit imkanı sağlıyor. Bingöl Merkez'de 437 m2 büyüklüğündeki hazine arsası 21 bin 876 TL satış etiketi ile dikkat çekiyor. 24 ay taksitle aylık sadece 911 TL’ye Bingöl’deki arsayı alabilirsiniz. Aylık olarak bir gram altın fiyatının bile altında arsa yatırımı gerçekleştirme olanağı sunuluyor.

q-8.jpg

ARSA NASIL ALINIR?

Satılık arsa ilanları, Milli Emlak resmi sitesi üzerinden her geçen gün yayımlanıyor. Siteyi ziyaret ederek yaşadığınız ilde satılık arsa olup olmadığını ve fiyatları bulabilirsiniz. Arsa almak isteyenler düzenlenen ihalelere katılarak teklif verebilir; en yüksek teklifi veren kişi ise yeni arsanın sahibi olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.