Meral Akşener'den Ankara'yı kazanma planı 'Mansur Yavaş'ın sağ kolunu aday gösterecek iddiası'

Meral Akşener'den Ankara'yı kazanma planı 'Mansur Yavaş'ın sağ kolunu aday gösterecek iddiası'
İYİ Parti'nin Ankara’daki adayına ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Akşener, Yavaş'ın sağ kolu niteliğindeki bir adayı çıkaracağı belirtildi.

Yerel seçime sayılı günler kala kulis bilgileri de gelmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara’daki adaylar ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Partili kurmayların sızdırdığı kulis bilgisine göre Akşener'den Ankara talimati geldiği aktarılıyor. Yavaş'a rakip olması için teklif gideceği belirtilen isimin, Yavaş'ın çok yakınında birinin olduğu öne sürüldü.

iyi-parti-001.jpg

İYİ PARTİ'DEN FLAŞ HAMLE

İYİ Parti'nin Ankara için Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ile Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural'ın adı anılıyor. Cumhuriyet'in İYİ Partili kurmaylardan aldığı bilgiye göre İYİ Parti, Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına "ülkücü camiada ağırlığı olan bir aday" çıkarma peşinde olduğu iddia edildi.

ESKİ BAŞDANIŞMANI RAKİBİ OLABİLİR

"Ülkücü" kökenli olarak bilinen ve Yavaş ile 2015'ten bu ekim ayına dek birlikte çalışan başdanışmanı Servet Avcı'ya teklif götüreceği bekleniyor.

AKŞENER’İN İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Akşener'in Avcı'ya teklif götürülmesi için talimat verdiği de aktarılıyor. Kurmayların Avcı'nın adaylığıyla ilgili yorumları ise "Yavaş’ı ve AK Parti’nin adayı olacağı konuşulan Turgut Altınok’u zora sokacağı” yönünde olduğu öne sürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.