Meral Akşener: Türkiye'nin iyi ve cesur evlatlarıyız Biz İYİ Partiliyiz

Meral Akşener: Türkiye'nin iyi ve cesur evlatlarıyız Biz İYİ Partiliyiz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Cumhuriyeti yükseltecek olan sizlersiniz" atıfla "Verdiği kutlu görevi, siyasetin yeni düzenini kurmak için üzerimize alıyoruz! Hürüz, haklıyız, hakkın yanında duruyoruz! diyerek grup toplantısında yaptığı konuşmadan bir bölüm yayınladı.

Akşener paylaşımında "Biz, İYİ Partiliyiz! Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüzün; "Cumhuriyeti yükseltecek olan sizlersiniz!” diyerek verdiği kutlu görevi, siyasetin yeni düzenini kurmak için üzerimize alıyoruz! Hürüz, haklıyız, hakkın yanında duruyoruz!" dedi.

Akşener'in paylaştığı bölümden satır başları:

Bugün Türk siyasetinde ciddi bir temsil sonunu yaşanıyor. Aşırı uçlar, marjinal akımlar ve tehlikeli oluşumlar ittifak sisteminin Türk siyasetine dayattığı kutupları esir alarak Türkiye’nin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyorlar. Bunun karşısında ise biz iyi parti olarak makul hür ve milli bir siyaset anlayışını Türk siyasetinde yeniden egemen kılmanın mücadelesini. Veriyoruz elbette birileri bundan çok rahatsızlar.

Öyle ki gelin millete soralım, milletin iradesi esastır diyoruz. En iyisini biz biliriz diyorlar.

Milletin tercihlerini yok sayan dayatmalara karşı çıkıyoruz. Sanki kötü bir şeymiş gibi yüzlerini çarparak sağcı diyorlar.

Demokrasi çağrısı yapıyoruz. Gelin her parti seçimlere ayrı girsin. Milletimize seçenek sunalım diyoruz. Kürsülerden hakaret ediyor.

Türkiye'nin geleceği diyoruz, belediyeler bize lazım. Sakın ha diyorlar.

Memleketin güvenliği, huzuru diyoruz. İktidara yanlamakla suçluyorlar. Yeni bir siyaset anlayışını savunuyoruz. Çift taraftan yandaş medyalar üzerinden parmak sallıyorlar.

Ez cümle bizlerden kendilerine göre kendileri için ve sadece kendilerine yarayan bir sistemin parçası olmamızı istiyorlar. Bunun için de aba altından sopa göstererek bizleri yıldırabileceklerini zannediyorlar.

Yalanla, iftirayla dedikoduyla bastırabileceklerini sanıyorlar. Duvarlarla engellerle tuzaklarla bizi durdurabileceklerini sanıyorlar ama çok yanılıyorlar.

BAŞTA BEN OLMAK ÜZERE HİÇBİRİMİZİN SIRTINDA YARASI YOK

Çünkü başta ben olmak üzere hiçbirimizin şahsi sırrı şahsi sırtında yarası yoktur. Ailemden geçen bir tavsiye vardır. Kişisel yamuk sırrı olan meşhur olamaz. Tekrar söyleyeyim, kişisel yamuk sırrı olan sırtında yarasa olan meşhur olamaz. Dolayısıyla biz bu yola böyle temiz, şeffaf. Dümdüz olduğumuz için çıktık ve tam 6 yıl oldu ama hâlâ anlayamadılar. Bize sindiremeyeceklerini hala anlayamadılar. Bizi korkutamayacaklarını hâlâ anlayamadılar. Her fırsatta bizi dönmeye çalışıyorlar ama bizlerin tohum olduğumuzu hâlâ öğrenemediler.

TÜRKİYE'NİN İYİ VE CESUR EVLATLARIYIZ

6 yıl oldu. Ama hâlâ anlamadılar. Bizi, sindiremeyeceklerini hâlâ anlamadılar. Bizi korkutamayacaklarını hâlâ anlamadılar. Her fırsatta bizi gömmeye çalışıyorlar. Ama tohum olduğumuzu hâlâ öğrenemediler. Türkiye’nin iyi ve cesur evlatları! Biz İYİ Parti’yiz! Milletten başka kimseye boyun eğmeyiz! Milletten başka kimsenin karşısında hazır ola geçmeyiz! Kurulduğumuz günden beri yalnızca milletimize güveniyoruz! Sırtımızı da yalnızca milletimize yaslıyoruz! Dolayısıyla bu yolda, kimse kusura bakmasın. Milletimizden başka da hiç kimseye ihtiyaç duymuyoruz! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün; ‘Cumhuriyeti yükseltecek olan sizlersiniz!’ diyerek verdiği kutlu görevi, siyasetin yeni düzenini kurmak için üzerimize alıyoruz! Hürüz, haklıyız, hakkın yanında duruyoruz! Vizyonumuzla, çözümlerimizle, kadrolarımızla; Türkiye’nin Demokratik Millî Yükselişini gerçekleştirmeye geliyoruz!’’

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.