Mehmet Şimşek istifa mı etti? Herkes bu iddiayı konuşuyor

Mehmet Şimşek istifa mı etti? Herkes bu iddiayı konuşuyor
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, istifasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a sunduğu, ancak isteğinin karşılanmasının ardından istifasından vazgeçtiği şeklinde iddialar ortaya atıldı.

Canan İSPİR-KAMU SON HABER

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifasının eşiğinden dönerek görevine devam ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı. İddialara göre, Bakan Şimşek, istifasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a sunmuş, ancak sonrasında isteğinin yerine getirilmesi üzerine istifasından vazgeçmiş.

Gazeteci Recep Canpolat'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgilere göre,

"Aldığım ve teyit ettiğim bir bilgiyi paylaşıyorum… Ankaraʼda iki hafta öncesi büyük bir kriz yaşanmış. Hazine ve Maliye Bakanı @memetsmsek istifasını CB Yardımcısı @_cevdetylmaz‘a vermiş… Panik halinde istekler yerine getirilerek Mehmet Şimşekʼin istifası engellenmiş… Ekonomi ekibi tedirgin…"

ekran-goruntusu-2023-08-18-102505.png

Odatv’den Hazar Şahsuvar, Bakan Şimşek’e yakın kaynaklara iddiayı sordu. Bakanlık kaynakları, dolaşıma sokulan bu iddianın tümüyle yalan olduğunu belirtti.

Bu tarz iddia ve haberlerin bilinçli olarak dolaşıma sokulduğunu belirten Mehmet Şimşek'e yakın bir kaynak “Son zamanlarda ciddi şekilde art niyetle dedikodu üretme peşinde olan bir çevrenin olduğunu belirterek, bu iddianın da yalan olduğunu, kendilerinden duymadıkları hiçbir habere ya da yoruma itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Bilinçli dolaşıma sokuluyor.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.