Mehmet Şimşek istifa etti iddialarına noktayı koydu

Mehmet Şimşek istifa etti iddialarına noktayı koydu
İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa ettiğine yönelik iddialar hakkında açıklamada bulundu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, istifasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a sunduğu, ancak isteğinin karşılanmasının ardından istifasından vazgeçtiği şeklinde iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyada bu iddiaların yayılmasının ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi. Açıklamada söz konusu iddiaların piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmayı hedeflediği belirtildi. Açıklamada dezenformatif haberlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

"İTİBAR ETMEYİNİZ"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi, iddiası doğru değildir. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz" denildi.

ghfdhbfdhdxtgh.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.