Market sahibi hırsızlık iddiasıyla 2 kişiyi yaraladı

Market sahibi hırsızlık iddiasıyla 2 kişiyi yaraladı
İzmir, Karabağlar'da bir market sahibi, hırsızlık suçlamasıyla iki kişiyi kovaladı ve sonrasında çıkan tartışmada ikisini de silahla yaraladı. Şüpheli, polis merkezindeki sorgusunun ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklama kararıyla cezaevine gönderildi.

Olay, 24 Mart akşamı Doğanay Mahallesi'nde bir apartmanın içinde gerçekleşti. A.D. (44) ve Ö.K. (41), iddialara göre bir çift olarak, Ordu Caddesi üzerindeki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra, market sahibi M.A. (35) tarafından takip edildi.

Market sahibi, fazla ürün alındığı şüphesiyle çiftin peşine düştü ve onları evlerine kadar izledi. A.D.'nin kapıyı açmasıyla başlayan tartışma, M.A.'nın silahını çekmesi ve ateş etmesiyle şiddetlendi. A.D. bacaklarından, Ö.K. ise omzundan yaralandı. M.A., olay yerinden hızla uzaklaştı.

M.A.'nın geçmişte hırsızlık suçundan kaydının olduğu da ortaya çıktı. Polis ekipleri, olaydan kısa bir süre sonra M.A.'yı yakalayıp gözaltına aldı. İlk ifadesinde, çiftin marketten fazladan ürün aldığını ve ödeme yapmadığını düşündüğü için onları takip ettiğini ve tartışma sırasında silahını ateşlediğini belirtti. Soruşturma sırasında, hem A.D. ve Ö.K.'nin hem de M.A.'nın suç kayıtlarının olduğu anlaşıldı. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra mahkemeye çıkarılan M.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.