Konya’da zincirleme trafik kazası 1 ölü 3 yaralı

Konya’da zincirleme trafik kazası 1 ölü 3 yaralı
Akşehir ilçesi, Konya'da meydana gelen ve dört tırın dahil olduğu bir trafik kazasında, bir tır sürücüsü yaşamını yitirdi, diğer üç sürücü ise yaralandı.

Olay, D-300 Karayolu üzerindeki Akşehir Tren Garı Kavşağı'nda akşam vakti gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, kırmızı ışıkta bekleyen O.Y. yönetimindeki 01 ASV 343 plakalı tıra, H.K. yönetimindeki 42 AGK 715 plakalı tır arkadan çarptı. Ardından, S.Ç. yönetimindeki 10 AIY 433 plakalı tır ve Nedim Kılıç yönetimindeki 16 Y 0358 plakalı tır da bu tırlara çarparak zincirleme bir kaza oluşturdu.

Kaza bölgesine yoğun yağış altında polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Acil sağlık ekiplerinin incelemesi sonucunda, 16 Y 0358 plakalı tırın sürücüsü Nedim Kılıç'ın araç içinde sıkışarak hayatını kaybettiği tespit edildi. Kılıç'ın cenazesi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarıldı. Yaralı sürücüler S.Ç., O.Y. ve H.K., ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne nakledilerek tedaviye alındılar. Polis, kazanın etkisiyle oluşan trafik düzensizliğini ve güvenliği sağlamak amacıyla önlemler alırken, kaza yapan araçlar kaldırıldıktan sonra yol trafiğe tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülmekte.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.