Mansur Yavaş'tan dikkat çeken bayram mesajı

Mansur Yavaş'tan dikkat çeken bayram mesajı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı öncesinde bir mesaj yayımlayarak, bayramla ilgili alınan tedbirleri duyurdu.

Bayramın gelmesiyle birlikte bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mansur Yavaş, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi için yapılan hazırlıkları açıkladı.

Yavaş'ın mesajında, Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin ana arterlerini, sembol noktalarını ve ilçelerinde bulunan mezarlıkları temizleyerek ziyaretlere hazır hale getirdiği vurgulandı. Ayrıca, ASKİ, Ankara İtfaiyesi, Ankara Zabıtası ve ANFA Güvenlik ekiplerinin bayram süresince 7/24 esasına göre mesailerini sürdüreceği belirtildi.

EGO Genel Müdürlüğü'ne ait toplu taşıma araçlarının (otobüs, metro, teleferik) bayram süresince ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıklayan Yavaş, hemşehrilerin her türlü taleplerini 'Başkent 153' çağrı merkezi üzerinden iletebileceklerini ifade etti.

Yavaş ayrıca, yola çıkacak vatandaşları uykularını almaları, emniyet kemeri kullanmaları ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmeleri konusunda uyardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.