Malatya'da hasarlı binalar tehlike saçıyor

Malatya'da hasarlı binalar tehlike saçıyor
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, depremlerde hasar gördüğü iddia edilen ve henüz hasar tespit çalışması yapılamayan 2 katlı bir bina, çevresindeki insanlara tehlike saçıyor.

Binada zaman zaman kopmaların yaşandığı belirtilirken, bölgedeki esnaf yapıların çökme riski nedeniyle endişeli. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Malatya'da büyük çapta yıkım yaşanmış, ağır hasarlı binaların yıkımı devam etmişti. Ancak Battalgazi ilçesi İzzetiye Mahallesi'nde, hasar tespiti yapılamayan ve depremlerde zarar gördüğü iddia edilen bir binanın durumu dikkat çekiyor.

Mücelli Caddesi'nde bulunan ve Kınık Sokak üzerinde yer alan bu bina, çevre esnaflar tarafından sürekli çökme riski taşıdığı endişesiyle izleniyor. Bölge esnaflarından Cebrail Çelebi ve Beytullah Kaçmaz, bir süre önce binadaki bacalardan birinin kendiliğinden çöktüğünü belirterek, yapının derhal yıkılmasını talep ediyor.

Durumun ciddiyeti göz önüne alındığında, yetkililerin bu binanın durumunu derhal değerlendirmesi ve gerekli önlemleri alması büyük önem taşıyor.

aw144448-01.jpg

aw144448-03.jpg

aw144448-04.jpg

aw144448-05.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.