Malatya Turgut Özal Üniversitesi 29 personel alacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 29 personel alacak
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin çeşitli bölümlerinde çalışacak 2 öğretim elemanı ve 27 öğretim üyesi alacağını duyurdu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete’de verilen ilanda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesi, Genel Kadro ve Usulü hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. Maddesi ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddelerine göre öğretim elamanı alınacak.

ALES'TEN EN AZ 70 PUAN ALMASI GEREKİYOR

Rektörlük ve Yeşilyurt Meslek Yüksek Okulu’nda Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojisi Endüstriyel Cam ve Seramik anabilim dalında ders verecek toplam 2 öğretim görevlisi alınacak. Adayların, ALES’ten en az 70, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olması gerekiyor. Ayrıca öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adayların, en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olması isteniyor. İlanda son başvuru tarihi 03 Temmuz 2023 olarak açıklandı.

27 ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

Rektörlük, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ilgili maddeleri uyarınca ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönergesi hükümlerini sağlamış olmak koşulu ve özel koşullar doğrultusunda 27 öğretim üyesi alınacağını da duyurdu.

SON BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

Rektörlük, Battal Gazi Meslek Yüksek Okulu, Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Dağlık Bilimleri Fakültesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Tıp Fakültesi, Ziraat Fakültesi’nde görev alacak toplam 27 öğretim üyesi alınacağını açıkladı. Adayların 03 Temmuz 2023 tarihine kadar başvurularını yapabilecekleri belirtildi.

1-001.jpg

2-001.jpg

3.jpg

4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.