Lüks giyim markası satışlarını askıya aldı: İşte kararın nedeni

Lüks giyim markası satışlarını askıya aldı: İşte kararın nedeni
lüks giyim markası Bonesmen, sevkiyatlarını mecburi olarak durdurma kararı aldı.

Bonesmen giyim markası, lüks ve sınırlı sayıda tasarımlarıyla dünya çapında dikkat çeken bir isim haline gelmişti. İsrail pazarı da bu markanın büyümesine katkı sağladı. Ancak son dönemde yaşanan İsrail-Filistin savaşı, markanın İsrail'deki satışlarını ve mağaza açma planlarını etkiledi.

SATIŞLAR VE MAĞAZA AÇMA PLANLARI SAVAŞ NEDENİYLE ASKIYA ALINDI

Son dönemde İsrail ve Filistin arasında yaşanan savaş, Bonesmen'in İsrail'e olan sevkiyatlarını mecburi olarak durdurdu. Güvenlik nedenleriyle, bu tür ticari faaliyetlerin devam ettirilmesi mümkün olmadı. Ülkede online olarak faaliyetlerine yeni başlayan marka, 2025 yılına kadar Kudüs, Tel Aviv ve Hayfa şehirlerinde üç aktif mağazaya ulaşmayı planlıyordu. Online satışlarını da durdurmak zorunda kalan Bonesmen, fiziki olarak mağazalaşma planını da askıya aldı. Alınan siparişler ise lojistiklerin yapılamaması sebebiyle iptal edildi.

aw053304-01.jpgBonesmen'den barış temennisi

Bölgede yaşanan savaşı büyük bir üzüntüyle izlediklerini ifade eden marka yetkilileri, savaşın sona ermesi ve bölgedeki barışın yeniden tesis edilmesi için tüm taraflara çağrıda bulundu. Marka sözcüsü, moda ve tasarımın ötesinde insanların huzur içinde yaşayabileceği bir dünya umudunu taşıdıklarını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.