Dev tekstil şirketi satışa çıkarıldı! Türkiye'de 1150 mağazası bulunuyordu

Dev tekstil şirketi satışa çıkarıldı! Türkiye'de 1150 mağazası bulunuyordu
Tekstil sektörünün önde gelen markalarından biri olan Rubys satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Patronlar Dünyası'nda yer alan özel habere göre, spor giyimin bir dönem tekstil sektöründe bilinen Rubys markası satılığa çıkarıldı.

Yeni yatırımcılar için ünlü spor giyim markası Rubys satışta

TÜRKİYE'DE 1150 MAĞAZASI BULUNUYORDU

Rubys, 1992 yılında kurulan ve gençlerin tercih ettiği bir spor giyim markası. Türkiye’de 1150, yurtdışında ise 74 ülkede 1475 satış noktası bulunuyor. Marka, pandemi sürecinde faaliyetlerine ara verdi ancak bayilik ve franchise talepleri almaya devam etti.

KOSTÜM SPONSORLUĞU YAPIYORDU

Rubys, ayrıca TRT1’de milli maç öncesi reklam veren ve 130 dizide kostüm sponsorluğu yapan bir marka. Çukur, Arka Sokaklar, Güldür Güldür Show gibi dizilerde ünlü oyuncuların giydiği kıyafetler Rubys’e ait.

RUBYS Hakkari mağazasında bayrama özel kampanya..!

YATIRIMCILARA E-POSTA ATTILAR

Markanın eski genel sorumlusu ve sahiplerinin akrabası olan Kırtay, markanın satışı için 1000 kadar firma ve yatırımcıya e-posta gönderdiklerini söyledi. Kırtay, markanın sahiplerinin çocuklarının tekstil işiyle ilgilenmek istemediklerini ve gayrimenkul inşaat işlerine yoğunlaşmak istediklerini belirtti.

Kırtay, markanın değerinin daha fazla olduğunu ancak sadece reklam için yaptıkları harcamaları geri almak istediklerini ifade etti. Kırtay, atılan e-postalara şu ana kadar üç yerden dönüş olduğunu ancak henüz anlaşma sağlanamadığını da ekledi.

RUBYS Bayilik Veriyor | Firma Kuruyorum

7 MİLYON LİRA İSTENİYOR

Markanın satış bedeli olarak yedi milyon liranın istendiğini kaydeden Kırtay, bunun da yıllar içerisinde markanın bilinirliğinin artması için yapılan reklam harcamaları için istendiğini belirterek, “Sonuçta alan kişi piyasada bilinen bir markaya sahip olmuş olacak. O markayı istediği gibi kullanılabilir. Biz sadece reklam için yaptığımız harcamayı geri almak istiyoruz. Yoksa değeri daha fazla eder” dedi.

RUBYS Hakkari mağazasında bayrama özel kampanya..!

RUBYS Hakkari mağazasında bayrama özel kampanya..!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.