Lefkoşa Araç Kiralama

Lefkoşa Araç Kiralama

Lefkoşa araç kiralama talepleri son yıllarda giderek artmaya başladı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti''nin başkenti olan Lefkoşa uzun yıllardır aynı zamanda Kıbrıs''ta iş görüşmelerine giden pek çok kişinin barınma ihtiyacını gideren otellere de ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca Kıbrıs''ın en önemli hatta tek erişim olanağı olan Ercan havalimanı Lefkoşa merkeze son derece yakın bir lokasyondadır. Bu sebeple İdil rent a car gibi kaliteli otomobil kiralama firmalarından hizmet alabilirsiniz ve Lefkoşa’ya indikten sonra kolaylıkla kaldığınız otele geçebilirsiniz. Kıbrıs genellikle yaz turizmi, deniz turizmi ile ön plana çıkıyor olsa da aynı zamanda tarihi dokusuyla da dikkat çekici olan pek çok özelliğe sahiptir. Bu sebeple bile araba kiralama hizmetini aldıktan sonra sadece Lefkoşa’da kalmak zorunda değilsiniz. Girne, İskele, Gazimağusa, Güzelyurt gibi turizm cenneti olan lokasyonlara ve destinasyonlara ortalama 1 saatlik yolculukla ulaşabilirsiniz. Ancak toplu taşıma araçları ile bunun bir buçuk iki saate kadar uzayacağını bilmeniz gerekiyor. Bu sebeple araç kiralamak her zaman için Kıbrıs seyahatiniz esnasında vazgeçilmeziniz olacaktır.

Lefkoşa Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Lefkoşa Kıbrıs''ın resmi olarak başkenti olduğu için Kıbrıs’taki bütün resmi işlerinizi Lefkoşa''da halletmeniz gerekmektedir. Kıbrıs''ta bir yatırım yapmayı düşünen iş adamıysanız yolunuz mutlaka Lefkoşa’ya düşecektir. Ayrıca Kıbrıs''a eğitim için geldiyseniz Lefkoşa''da bulunan Vakıf üniversitelerini özel üniversiteleri tercih ettikten sonra yine Lefkoşa güzergahında pek çok önemli resmi işlerimiz olacaktır. Bu sebeple Lefkoşa araç kiralama fiyatları da yoğun olarak merak edilmektedir. İdil rent a car firmasının fiyat portföyünü inceliyoruz ve sizlerle paylaşıyoruz. Elde ettiğimiz bilgilere göre ortalama olarak günlük 500 TL ile Lefkoşa lokasyonunda araç kiralayabilirsiniz. Ancak kiralamış olduğunuz araçla yukarıda da bahsettiğimiz gibi Kıbrıs''ın genellikle bir saat mesafede bulunan turistik merkezlerine hemen erişim sağlayabilir ve seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bir üst modele çıkmak istiyorsanız 600 TL fiyat bandında yine 2022 model yeni otomobil seçeneklerini şirketin fiyat listesi içerisinde bulmanız mümkündür.

  • Ford focus 500 TL / günlük fiyat
  • Hyundai i20 600 TL / günlük fiyat
  • Honda Fit 500 TL / günlük fiyat
  • Nissan Note 500 TL / günlük fiyat
  • Suzuki Swift 500 TL / günlük fiyat
  • Ford Fiesta 500 TL / günlük fiyat

Lefkoşa Araç Kiralama Sözleşmesinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Kıbrıs''a Türkiye''den pasaport ve vize zorunluluğu bulunmadan sadece üstünüzde bulunan T.C. kimlik kartıyla giriş yapabiliyorsunuz. Ancak daha sonrasında Lefkoşa araç kiralama hizmeti almak istiyorsanız bazı resmi prosedürleri yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu resmi prosedürlerin hiçbirisi aslında sizin için bir külfet değildir. Tam tersine sizi maddi ve manevi açıdan koruyacak olan önemli bir kalkan olarak değerlendirilebilir. Çünkü araç kiralama hizmetinde satın alma değil kiralama opsiyonunu kullandığınız için araç firmaya aittir. Aracın başına gelebilecek olan kazalı trafik problemlerinde ise yapılacak olan sözleşme adeta hayat kurtarmaktadır. Çünkü zorunlu muafiyet sigortası yapılmakta bu şekilde hem araç hem de aracın içerisindeki sakinler maddi anlamda güvence altına alınmaktadır. Sağlık hizmetlerinden faydalanmak, araç sonrasında kasko gibi yeni aracın verilmesi tamamen sözleşme dahilinde gerçekleşecek olan işlemlerdir. Bu sebeple araç sözleşmesi olmadan Lefkoşa’da kesinlikle araç kiralamanızı tavsiye etmiyoruz.

Lefkoşa''da Araç Kiraladıktan Sonra Gezilecek Yerler Nerelerdir?

Araç kiralama hizmetini dilerseniz 3 günlük dilerseniz bir haftalık dilerseniz daha uzun periyotlarda tercih edebiliyorsunuz. Ayrıca lüks araç kiralama ve şoförlü araç kiralamada Lefkoşa araç kiralama portföyü içerisinde firma tarafından sunulabilmektedir. Aracınızı kiraladıktan sonra mutlaka tarihi hanları, camileri ve hamamları gezmenizi tavsiye etmekteyiz. Özellikle Dikilitaş meydanı, Lefkoşa''da görmeniz gereken önemli destinasyonlardan bir tanesidir. Ayrıca bu tarihi yapılarla birlikte lokmacı sınır kapısı, Bellapais Manastırı, Beylerbeyi Köyü de gün içerisinde ziyaret edebileceğiniz günübirlik destinasyonları arasında bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.