Kıyamet günü için tarih verdi 'Nostradamus' Athos Salome'un tüyler ürperten kehanet'

Kıyamet günü için tarih verdi 'Nostradamus' Athos Salome'un tüyler ürperten kehanet'
Ünlü kahinin yeni kehaneti gündem oldu. Salome daha önce Elizabeth'in ölümü ile ilgili açıklamalarıyla gündem olmuştu bu kez kıyamet günü için saat verdi.

İnsanlar, gelecek hakkındaki merak cezbeden gelişmeleri her zaman merak etmiştir.Bilinmeyen herhangi bir şey insanın merak güdüsünü tetikleyerek keşfetme isteği uyandırır. Fal, durugörü, astroloji bilimi bu merak güdüsüyle türevlenmişlerdir.

SOYLULAR İÇİN KAHİNLER MÜHİMDİ

Geçmişte kral ve kraliçelerin mühim olaylardan önce kahinlerden fikir aldığı tarihi kaynaklarda da geçmektedir. Bilinen kahinlerden en ünlüsü de 14. yüzyılda yaşayan Nostradamus'tur. Dönemin birçok olayında fikirlerine başvurulan ünlü kahinin sarayda bir süre yaşadığı da bilinmektedir.

YENİ NOSTRADAMUS

Son dönemde sosyal medyada kehanetlerinin Nostradamus kadar ses getirmesiyle anılan ünlü Brezilyalı kahin Athos Salome günümüzün Nostradamus'u olarak adlandırılıyor. Kahinin geleceğe dair tüyler ürperten birçok tahmini bulunuyor.Geçtiğimiz yıllarda koronavirüsü, Elon Musk'ın Twitter'ı satın alacağını ve İnigltere Kraliçesi Elizabeth'in ölümünü öngördüğü kehanetlerle ünlenen Salome, yeni bir kahanetini paylaştı.

KIYAMET GÜNÜ İÇİN SAAT VERDİ

Kıyamet saati 2023 yılında bu süre 90 saniyeye kadar indirilmişti. Salome bu konuya ilişkin saatin gece yarısından 80 ila 85 saniye öncesine ayarlanacağını tahmin ederek, "80-85 saniyelere düşebilir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.