Kiracısı ev sahibine öyle bir şey yaptı ki 'Akıllara durgunluk veren olay

Kiracısı ev sahibine öyle bir şey yaptı ki 'Akıllara durgunluk veren olay
Zonguldak'ta yaşanan olay, Hasan S. (67) adlı ev sahibinin kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) ile yaşadığı kira artışı anlaşmazlığı sonrasında gündeme geldi.

İddiaya göre, yaşanan tartışmanın ardından Hasan S.'ye karşı şiddet uygulandı ve PVC boru kullanılarak cinsel saldırı gerçekleştirildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Hastanede yapılan müdahalede Hasan S.'nin makatından 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru çıkarıldı. Ancak, ev sahibi Hasan S.'nin ifadelerindeki çelişkiler nedeniyle tutuklu bulunan baba-oğul daha sonra serbest bırakıldı.

Olayla ilgili olarak Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmasını tamamlayarak iddianameyi hazırladı. İddianamede, kiracı Cengiz M.'nin ev sahibi Hasan S.'ye şiddet uyguladığı ve cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

ekran-goruntusu-2024-04-01-120910.pngAncak, tanıkların ifadeleri ve delil durumu, olayın karmaşıklığını gözler önüne serdi. Yapılan incelemelerde, olaya ait güvenlik kamerası kayıtlarında sesin net olarak anlaşılamaması da dosyanın seyrini etkiledi.

Duruşmada, kiracılar suçlamaları reddederek, yaşananların kira artışı nedeniyle yaşanan bir husumetten kaynaklandığını belirttiler. Ev sahibi Hasan S. ise ifadesinde, saldırı anında baygınlık geçirdiğini ve makatına borunun sokulduğunu fark etmediğini söyledi.

ekran-goruntusu-2024-04-01-120919.pngSağlık çalışanı tanıkların ifadelerine göre, Hasan S.'nin makatında herhangi bir yırtılma veya travma bulunmamaktadır. Bu da olayın nasıl gerçekleştiğine dair şüpheleri artırmaktadır.

Mahkeme, dosyanın detaylı incelemesi için bilirkişiye gönderilmesine karar verirken, sanıkların adli kontrol tedbirlerinin devamına hükmetti ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Olayın ardındaki gerçeklerin aydınlatılması için soruşturma devam etmektedir.

ekran-goruntusu-2024-04-01-120933.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.