Kilise saldırganları IŞİD mensubu çıktı Biri Tacik biri Rus

Kilise saldırganları IŞİD mensubu çıktı Biri Tacik biri Rus
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde düzenlenen saldırı ile ilgili 2 zanlının yakalandığını açıkladı.

Gün boyun 30 ayrı adrese baskın düzenlendiğini ve olayla ilgili olduğu düşünülen 47 şahsın gözaltına alındığı bilgisini veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son baskında ise cinayet zanlısı her iki şahsında yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya, kilisede işlenen cinayetle ilgili zanlıların ifadelerinin alındıktan sonra olayla ilgili tüm karanlık noktaların aydınlatılacağını söyledi.

santasaldirgan.jpg


CİNAYET ZANLISI 2 KİŞİ YAKALANDI

Bakan Yerlikaya Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde pazar ayini sırasında maskeli 2 kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu Tuncer Cihan adlı vatandaşın hayatını kaybetmesi olayına ilişkin açıklama yaptı.

santsaldirgan2.jpg

Olayın ardından emniyet ekiplerinin çok hızlı davrandığını vurgulayan Yerlikaya saldırganların her ikisinin de yabancı uyruklu olduğunu söyledi. Bakan Yerlikaya birinin Tacikistanlı, diğerinin Rus olduğunu açıkladığı zanlıların IŞİD mensubu olduklarını değerlendirdiklerini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.