Başvuru yapana anında 10 Bin TL faizsiz kredi

Başvuru yapana anında 10 Bin TL faizsiz kredi
İş Bankası, faizsiz kredi imkanı sunan bir kampanya başlattı.

İş Bankası, müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. İş Cep uygulaması üzerinden faizsiz kredi alabilen müşteriler, 10.000 TL'lik finansman desteğinden kolayca faydalanabiliyor. İş Bankası, bu kampanya ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor.

45454484847.jpg

İŞ CEP UYGULAMASIYLA 10.000 TL FAİZSİZ KREDİ

İş Bankası, İş Cep uygulamasıyla müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. İş Cep uygulamasından yapacağınız başvuru ile 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi alabilirsiniz. Geri ödeme sürenizi 12 ya da 24 ay olarak belirleyebilir, kredinizi anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

Bu kampanyadan yararlanmak için tek şart İş Bankası'nın yeni müşterisi olmanızdır. İş Cep uygulamasını indirerek "Müşteri olmak istiyorum" seçeneğiyle online başvuru yapabilir, hesabınızı açtırabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında size verilen müşteri hizmetleri numarası ve İş Cep şifresiyle uygulamaya giriş yapabilir, faizsiz kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Eğer daha yüksek bir kredi limitine ihtiyacınız varsa, bankanın uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına da katılabilir, 100.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.