Kia'nın Sportage modelinde piyasayı altüst edecek kampanya 'Dev kampanyada son 3 gün'

Kia'nın Sportage modelinde piyasayı altüst edecek kampanya 'Dev kampanyada son 3 gün'
Dünyaca ünlü Güne Koreli otomobil üreticisi KİA, 2024 model bir SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyasını resmen başlattı.

Dünyaca ünlü Güney Koreli otomotiv devi KİA, ülkemizde otomotiv piyasasında uzun süredir süregelen krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji ile geniş SUV araçlarını müşterilerine sunmak için pazar araştırmalarına devam ediyor.

Şirket, son olarak gerçekleştirdiği pazar araştırması neticesinde, Şubat ayının son gününe kadar devam ettireceği kampanyasını hayata geçirmek için bir karar aldı.

KİA, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayı boyunca devam ettireceği dev kampanyasını hayata geçirdi ve bu kampanyaya ait tüm ayrıntıları resmi internet sitesinden, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için yayınladı.

Otomotiv sektöründeki krizi hafifletmek için hayata geçirilen bu dev kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründeki krize rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan son model geniş bir SUV sahibi yapmak.

KİA, başlattığı bu dev kampanyayı özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği SUV modellerden biri olan ‘SPORTAGE’ için Şubat ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst eden bu kampanya, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı.

Kampanya, sıfır ‘SPORTAGE’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi. KİA’nın başlattığı bu kampanya ‘SPORTAGE’ modeli için 200 bin TL, 12 ay vadeli ve sadece yüzde 1,99 faizli kredi imkanını içeriyor. Kampanyanın tüm detaylarını öğrenmek isteyenler KİA’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi-jpg6.jpg

ekran-alintisi-jpg3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.