Kayseri’den İstanbul’a yürürken kamyon çarptı Fenomen Neşet Turan hayatını kaybetti

Kayseri’den İstanbul’a yürürken kamyon çarptı Fenomen Neşet Turan hayatını kaybetti
Sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak’ın restoranına gitmek amacıyla Kayseri’den İstanbul’a yürüyerek yola çıktı. Fenomen Turan, yolda yürüdüğü sırada kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşılan fenomen Neşet Turan'ın videosu büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada 'Yürüyen Adam' olarak tanınan Neşet Turan, geçtiğimiz hafta iki dostu ile CZN Burak’ın restoranına gitmek için Kayseri'den İstanbul'a doğru yaya olarak bir yolculuğa başladı. Ancak yaşanan trajik bir kaza Turan'ın bu serüvenini sonlandırdı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

fvdc.jpg

Dün akşam saatlerinde Aksaray'ın Sapmaz köyü yakınlarında, bir kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan Turan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Canlı yayın sırasında meydana gelen bu üzücü olay sonrasında Turan'ın cenazesi memleketi Kayseri'ye nakledildi.

ÇARPMA ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Neşet Turan, Kayseri'den İstanbul'a yürüyüşü sırasında Aksaray'daki bir kara yolunda canlı yayın yaparken bir kamyonetin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin yayınlanan görüntülerde, Turan'a çarpan kamyonun hemen ardından, yanındaki bir kişinin endişeyle 'ağabey, ağabey' şeklinde seslendiği işitiliyor.

NEŞET TURAN KİMDİR?

Enerji içeceği tanıtım videolarıyla sosyal medyada adını duyuran Neşet Turan, özgün içerikleriyle kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 36 yaşında, dinamik bir sosyal medya karakteri olarak tanınan Turan, her yeni videoda artan bir popülerlik kazanıyordu.

Yakın zamanda bir grup arkadaşıyla Kayseri'den İstanbul'a yaya olarak seyahat etme macerasına atılan Turan, bu süreçte takipçileriyle canlı yayınlar yaparak deneyimlerini paylaşıyordu. Ancak bir kaza sonucu Aksaray'da bir kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan Turan, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.