Kayıp işçiyi bulmak için çalışan ekipler kemik parçalarına rastladı

Kayıp işçiyi bulmak için çalışan ekipler kemik parçalarına rastladı
Denizli’de yaklaşık 4 ay önce kaybolan inşaat işçisini arama çalışmaları sırasında, kazalı motosikletinin bulunduğu bölgede insan kemikleri bulundu.

Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı olan Kaşıkçı Mahallesi'ndeki evinden 15 Kasım 2023 tarihinde ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınmayan 47 yaşındaki Ziya Bozkurt’un eşi, kayıp başvurunda bulundu.

Buldan’da Ziya Bozkurt ile ilgili hiç bir ize rastlamayan ekipler, çalışmalarını inşaat işçisinin motosikletiyle sık sık gelip gittiği belirlenen Çal ilçesi bölgesinde yoğunlaştırdı.

aw166673-01.jpg

Ekipler tarafından yapılan detaylı araştırmada, Ziya Bozkurt’a ait motosikletin Çal ilçesine bağlı Kabalar Mahallesi Sırtlanlık mevkisinde trafik kazasına karıştığını ve olay yeri incelemesinin ardından yediemin otoparkına çekildiği tespit edildi.

Kazanın gerçekleştiği dağlık ve makilik arazide çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, insana ait olabileceği değerlendirilen kafatası ile bazı kemik parçalarına rastladı. Bunun üzerine kemikler, incelenmek üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna teslim edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.