Bebek firarda 'Emniyeti peşine taktı pazarı birbirine kattı'

Bebek firarda 'Emniyeti peşine taktı pazarı birbirine kattı'
Kocaeli'de 2 yaşındaki afacan, kayıplara karışınca ekipler seferber oldu. O anlarda ekipleri peşinden koşturan afacanın halleri ise yüzleri gülümsetti.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş gerçekleştirdiği sırada bebek aberabasından çıkarak ortadan kayboldu. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu yapılan bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturması ise dikkat çekti.

Alınan bilgiye göre, Emekevler Mahallesi'nde kurulan semt pazarında alışveriş yapan kadın, 2 yaşındaki kızı Ayşe'yi bebek arabasında göremeyince panikledi. Hiçbir yerde kızını bulamayınca pazarcı esnafından yardım isteyen annenin yardımına polis ve pazarda görevli zabıta ekiplerinde katıldı. Aynı zamanda imam da aranarak, camiden bebeğin kayıp olduğu anonsu gerçekleştirdi. Her yerde aranan çocuk, pazar dışında polis ekiplerince bulunarak anneye teslim edildi.

Annesine götürüldüğü sırada polisin elini bırakan afacan yeniden koşmaya başlayınca, polis ekiplerinin koşturtması da yüzleri gülümsettirdi. Kızını kucağına alan anne ise hem gözyaşı döktü hem de rahat bir nefes aldı.

aw166339-05.jpg

aw166339-06.jpg

aw166339-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.