Karabük’te uyuşturucu operasyonu '8 gözaltı'

Karabük’te uyuşturucu operasyonu '8 gözaltı'
Karabük’te uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 8 kişi yakalandı 2’si adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurma ve ticaretinin yapılmasının engellenmesi çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar sonucu 9 Mart'ta Karabük- Eskipazar Cildikısık Tüneli mevkiinde suç kapsamında tespit edilen M.S, E.Ö, E.B adlı şahıslara operasyon düzenlendi. Şahısların üzerlerinde yapılan arama sonucu 9.60 gram metamfetamin ele geçirildi.

aw160932-01.jpg

Öte yandan 0 Mart'ta Ankara yolu üzerinde bulunan uygulama noktasında gerçekleştirilen kontroller sonucu şüphe üzerine durdurulan araçtaki S.U ve D.A adlı şüphelilerin aramasında 2,30 gram metamfetamin, daralı ağırlığı 6,15 gram bonzai ve 1 cam aparat ele geçirildi.

Şahıslar hakkında TCK-191 sayılı Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı bilgisi verildi.

aw160932-06.jpg

11 Mart 2024 tarihinde O.Ü ve G.İ adlı şahısların üzerinde ise 94.91 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında aynı suçtan işlem yapıldı.

Aynı tarihte düzenlenen ikinci operasyonda ise Ş.Ü. adlı kişi yakalandı. Şahsın otomobilinde 57.21 gram metamfetamin ve 2 adet cam aparat ele geçirildi.
Her iki operasyon kapsamında gözaltında bulunan O.Ü. ve Ş.Ü adlı şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.