İzmir'de eski İl Emniyet Müdürlüğü binası çöktü

İzmir'de eski İl Emniyet Müdürlüğü binası çöktü
Konak ilçesinde yıkım işlemine başlanan İl Emniyet Müdürlüğü binasında bilinmeyen nedenle çökme meydana geldi.

İzmir''in Konak ilçesinde bir süre önce yıkım işlemlerine başlanan İl Emniyet Müdürlüğü binası, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Meydana gelen çökme sırasında oluşan büyük gürültü çevredeki vatandaşları korkuttu. 

İhbar edilen olay üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi ile arama-kurtarma köpekleri sevk edildi. Çökme ile ilgili çalışmalar devam ederken, polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

İzmir’in Konak ilçesinde yıkım işlemi devam eden eski İl Emniyet Müdürlüğü binasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çökme meydana geldi. İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler enkazda canlı olup olmadığını belirlemek için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, 20.15 sıralarında Konak ilçesinde bulunan eski İl Emniyet Müdürlüğü binasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı çökme meydana geldi. Gürültüyü duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi''ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık, 110 AKS, AFAD ve eğitimli köpekler sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, 110 AKS, AFAD ve eğitimli köpeklerin yardımıyla enkaz altında kalan herhangi bir kişi olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. 

Başlatılan çalışmanın ve yapılan aramaların ardından enkaz kaldırma çalışmaları başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.