Elazığ'da 4.9 büyüklüğünde deprem oldu

Elazığ'da 4.9 büyüklüğünde deprem oldu
Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde bu sabah 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı''ndan (AFAD) edinilen bilgilere göre, Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde bu sabah saat 06.36 sularında 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 17.09 kilometre olarak ölçülürken, herhangi olumsuz bir durumun yaşanmadığı öğrenildi.

AFAD''ın sitesinde yer alan bilgiye göre Elazığ''ın Sivrice ilçesinde saat 06.36''da 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 17.09 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. 

Öte yandan sosyal medyada depremin diğer illerden de hissedildiğine dair paylaşımlar yapıldı. Çevre illerde yaşayan vatandaşlar, sarsıntının şiddetiyle uykudan uyandıklarına yönelik paylaşımlarda bulundu. 

AFAD AÇIKLAMA YAPTI

Elazığ ili Sivrice ilçesinde saat 06.36’de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibariyle olumsuz bir ihbar bulunmamakta; ilgili birimlerimiz ile saha taramalarımız devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz.

VALİDEN DEPREM PAYLAŞIMI

Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında paylaşımda bulunan Vali Dr. Ömer Toraman herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini tarama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 06.36''de merkez üssü Elazığ''ın Sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 17 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

Vali Toraman paylaşımında “Saat 6:36’da merkez üssü Sivrice olan, 4.9 şiddetindeki deprem sonrası ilk tespitlerimize göre herhangi bir olumsuz ihbar alınmamış olup; saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir. Geçmiş olsun“ dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.