İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne YEBO geldi

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne YEBO geldi
İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne teslimat robotu yeniliği geldi. Yemek Sepeti firmasının kampüs içindeki siparişlerini YEBO teslim edecek.

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki öğrenciler ve öğretim üyeleri, 1773 İTÜ Kafeterya'dan verecekleri Yemeksepeti siparişlerini otonom teslimat robotu YEBO'nun elinden alabilecekler.

Delivers AI tarafından geliştirilen, Yemeksepeti'nin doğa dostu otonom teslimat robotu YEBO, Caddebostan'dan sonra şimdi de İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki 1773 İTÜ Kafeterya'ya özel teslimat gerçekleştirecek.

ÜST DÜZEY MANEVRA KABİLİYETİYLE SOKAKTA

Üzerinde bulunan sensörleri ve kameraları sayesinde etrafı algılayıp buna göre hareket edebilen teslimat robotu YEBO, sipariş verenlere kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda harita üzerinden konumı tespit edilebilen bu robot, daha önce Akasya, Akmerkez gibi alışveriş merkezlerinde hizmet vermişti. Dış mekanda ise Caddebostan'da hizmet veren YEBO, artık İTÜ'nün Ayazağa Kampüsünde de kolaylık sağlayacak.

YEBO aynı zamanda sektörünün öncüsü olma özelliğini de taşıyor. YEBO'nun çevre dostu çözümler sunması takdir topluyor ve yeni bir geleceğe kapı aralıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.