İstanbulkart kullanıcılarına ücretsiz biniş hakkı 'O tarihe kadar geçerli olacak'

İstanbulkart kullanıcılarına ücretsiz biniş hakkı 'O tarihe kadar geçerli olacak'
İstanbul Büyükşehir Belediyesi duyurdu! O tarihe kadar istanbulkart kullanan milyonlarca vatandaş ücretsiz biniş hakkına sahip olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir duyuruda bulundu. İstanbul'da yaşayan tüm vatandaşlar için geçerli olacak ücretsiz biniş hakkı kampanyası başlattı.

O tarihe kadar o binişlerde ücret ödenmeyecek.

İBB DUYURDU

İBB tarafından yapılan duyurular dikkatle takip edilirken İstanbulkart sahiplerine ücretsiz biniş müjdesi verildi. Belirli aralıklarla düzenlenen kampanya doğrultusunda belirlenen şartları sağlayan kullanıcıların hafta sonu yapacağı iki biniş hakkının ücretsiz olacağı belirtildi.

TARİH VERİLDİ

İstanbulkart ile hafta içi 500 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumunda hafta sonu kullanılacak 2 ulaşımın nakit iade edileceği vurgulandı. Kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Karar Gazetesi'nin Haberine Göre;

istanbull.jpg

İSTANBULKART KAMPANYASI

İstanbul'da toplu taşımada İstanbulkart kullanan vatandaşları ilgilendiren açıklamalarda peş peşe geldi. Kampanyadan yararlanma şartları şu şekilde;

  • Hafta içerisinde 500 TL ve üzeri ulaşım dışı ödeme yapan kullanıcılar hafta sonu İstanbulkart ile yapacağı iki ulaşımda tutarı kadar nakit iade alacak.
  • Hafta sonu tek gün içerisinde ya da ayrı günlerde geçiş yapıldığında ise kampanyadan yararlanılabileceği belirtildi.
  • Aynı hafta içerisinde yapılan 500 TL'lik ödemenin tamamının tek bir İstanbulkart üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Ulaşım dışı ödemelerde ise koşulları sağlayan ödemelerin iptal işleminde toplam tutara dahil edilmiyor. Kullanıcıların toplam tutarının iptal ve iade dışında kalan işlemleri başarılı sayılacaktır.
  • Kampanya sürecinde kullanıcıların hafta içi koşulları sağlaması ile birlikte hafta sonu ulaşımda nakit iadesi yapılacağı vurgulandı.
  • Kullanıcıların hafta sonunda tek bir kart ile ödüllendirildiği belirtilirken yalnızca ulaşım dışındaki ödemelerin koşulları sağlaması durumunda ücretsiz ulaşım hakkı tanımlanacağı ifade edildi.
  • Mesafe bazlı ücretlendirmelerde alınan iadeler yüklenecek ödül tutarından düşülecektir. Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

issisi.jpg

SOSYAL KARTLAR KAMPANYAYA DAHİL DEĞİLDİR

Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinde profil sayfasından düzenlenebilir.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

BİLGİLENDİRMELER PUSH VEYA SMS OLARAK YAPILACAKTIR

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.