İstanbul'daki yangında ölen ölmüştü 'Meğer 10 gün önce çocuğu olmuş'

İstanbul'daki yangında ölen ölmüştü 'Meğer 10 gün önce çocuğu olmuş'
İstanbul'daki gece kulübü yangınında can veren 29 kişiden biri olan 21 yaşındaki elektrik teknisyeni Hüseyin Ak, memleketi Diyarbakır’da toprağa verildi. 2 yıl önce evlendiği öğrenilen Ak, meğer 10 gün baba olmuş...

Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokak’ta, 2 Mart’ta, binanın eksi 1’inci katındaki Masquerade adlı gece kulübünde yangın meydana gelmiş, 29 kişi can vermişti. Ölen kişilerin arasında bulunan Diyarbakırlı elektrik teknisyeni Hüseyin Ak'ın cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesi tarafından Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Kemertaş Mahallesi'ne getirildi ve burada düzenlenen cenazede toprağa verildi.

660e9c93001ffacbe570485f.webp

GEÇEN YIL GELMİŞ

Hüseyin Ak'ın 2 yıl önce evlendiğini 1 yıl önce İstanbul'a taşındığını söyleyen babası Erol Ak, oğlunun elektrik teknisyeni olduğunu ve asansör işleri yaptığını, daha sonra çalışmaya çağırıldığını ve yangının çıktığını söyledi. Acılı baba oğlunun evli olduğunu ve 10 günlük çocuğunun bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Kuzeni Murat Ak ise yangınla ilgili sorumluların tespit edilerek cezalarını çekmelerini isteyerek, yapının kaçak olduğunu ve iş yerinin ihmali bulunduğunu vurguladı. Çıkan yangında Ak'ın zehirlendiğini söyleyen kuzeni, "Yeni baba olmuştu. Umarım sorumlular hakkında gereken işlemler yapılır. Bu acıyı Allah kimseye yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.