İstanbul Fatih'te motosiklet tramvaya çarptı '1 yaralı'

İstanbul Fatih'te motosiklet tramvaya çarptı '1 yaralı'
Tramvay yolunda giden motosikletli, Laleli-İstanbul Üniversitesi ile Beyazıt-Kapalıçarşı durakları arasında tramvaya çarparak altına girdi. Motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı öğrenildi.

Kaza, saat 16.00 sıralarında T1 Bağcılar-Kabataş tramvayının Laleli-İstanbul Üniversite durağı ile Beyazıt-Kapalıçarşı durağı arasında olduğu sırada yaşandı. Öne sürülen bilgilere göre, adı bilinmeyen motosiklet sürücüsü, raylar üzerinde ilerlerken aynı yönde giden tramvayı sollamak istedi. Bu sırada tramvaya çarparak altında kaldı.

65ebf238c52b173998f68a61.webp

Çevredekilerin kazayı fark etmesi üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, tramvayın altında kalan motosiklet sürücüsünü kurtarmak için çalışmalarını tamamladı ve ağır yaralı sürücüyü sağlık ekiplerine teslim etti.

65ebf237c52b173998f68a5f.webp

Sağlık ekipleri, ambulans içerisinde motosiklet sürücüsüne kalp masajı yaparak hastaneye kaldırdı. Ağrı yaralı sürücünün hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisi verilirken kazayla alakalı inceleme başlatıldı.

Öte yandan, kaza sonrası durdurulan T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattının Laleli ile Beyazıt arasındaki seferlerinin, incelemelerin tamamlanmasının ardından normale döndüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.