İsmail Kartal'dan ardı ardına kritik açıklamalar

İsmail Kartal'dan ardı ardına kritik açıklamalar
Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal, dün akşam 4-1’lik skorla kazanılan Sivasspor maçı sonrası kritik açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin kendi yuvası, Ülker Stadı'nda dün akşam oynanan Sivasspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında İsmail Kartal önemli açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Tecrübeli teknik adam İsmal Kartal:

"Her maç olduğu gibi yine kazanmak için sahaya çıktık. Maça iyi başladık, ilk devre 2-0 bitti. İkinci yarıya gol yiyerek girdik ama 4-1'lik bir galibiyet elde ettik. Güzel bir oyun vardı. 3 puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Djiku hakkında konuşan Kartal:

"Gün, gün gidiyoruz, sakatlığıyla ilgili herhangi bir tarih veremiyoruz. Takım antrenmanları dışında test antrenmanları da var. Bu hafta içi onları da yapıp değerlendireceğiz. Derbi maçlarının önceden favorisi olmaz. Hiçbir zaman herhangi bir sonuca bağlayamazsınız. O günkü ortam ve şartlarda mental olarak hangi takımın daha iyi olacağı ön plana çıkar. Bugünden itibaren en iyi şekilde Beşiktaş maçına hazırlanmaya çalışacağız."

İsmail Kartal ayrıca, geçtiğimiz günlerde Avrupa’da alınan 6-1’lik yenilgi hakkında şöyle konuştu:

"Fenerbahçe büyük bir camia, böyle bir mağlubiyetin bize yakışmadığını söyledim. 'Bunu unutturmanın tek yolu Sivas maçına çıkıp, iyi oyun ve mücadeleyle güzel bir galibiyet alarak taraftarlarımızı sevindirmek.' dedim. Oyuncularımızın enerjileri çok yüksekti. Güzel bir galibiyet oldu. Bu durumu atlattık, bizim için çok iyi oldu."

Fred hakkında da açıklamalarda bulunan İsmail Kartal Şu ifadeleri kullandı:

"Tüm oyuncular değerli, Fred de öyle. Açıkcası yokluğunu çok hissettik. Dün konuştuk, doktorlarla beraber. Bana 'Ne düşünüyorsun hocam dedi.' Ben de 'Ne düşündüğümü biliyorsun önemli olan senin ne düşündüğün dedim.' 'Oynamak istiyorum' dedi. 'Vücudunu sen tanıyorsun' dedim. 'Başlamak mı istiyorsun?' dedim, 'O da karar senin.' dedi. Ben de '11'de başlatıyorum.' dedim. Bu şekil planladık. 3-1 öne geçince kendisini daha erken alacaktım ama güzel başlangıç oldu. Adaptasyon ve öz güven oldu."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.