Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci’nin boşanma nedeni denmişti! Zeynep Bastık gizli aşıkları afişe etti

Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci’nin boşanma nedeni denmişti! Zeynep Bastık gizli aşıkları afişe etti
Ceyda Düvenci ile geçen yıl tek celsede boşanan Bülent Şakrak’ın evliliğinin Esra Akpınar yüzünden bittiği öne sürülmüştü. Şakrak ile Akpınar aşkını Zeynep Bastık afişe etti.

Ceyda Düvenci ile çok konuşulan olaylı bir boşanma sürecine giren ve ayrılıkla ilgili hakkında ihanet iddiaları ortaya atılan Bülent Şakrak’ın yeni ilişkisi ortaya çıktı. İhanet iddialarındaki isim Esra Akpınar ile Bülent Şakrak’ın birlikte verdiği poz, ünlü şarkıcı Zeynep Bastık tarafından paylaşıldı.

AŞK İDDİALARI GÜNDEME BOMBE GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Düvenci ile Şakrak boşanma sürecine girdiklerinde ortaya atılan ihanet iddiaları, gündemi derinden sarsmıştı. Maviye Sürgün adlı dizide tanışan Esra Akpınar ile Bülent Şakrak’ın aşk yaşadıkları ve Düvenci’nin bu nedenle boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü.

ceyda-duvenci-bosaniyor-mu-ceyda-duvenci-bulent-15550264-2381-amp.webp

Boşanmanın ardından ihanet iddialarının sorulduğu Şakrak ise “Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir” şeklinde bir açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı.

Kısa bir süre önce ise Akpınar ile bir mekana girerken görülen Şakrak’ın yeni bir ilişkiye başladığı belgelenmişti. Ancak bu aşkın ilk pozu Zeynep Bastık tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

ZEYNEP BASTIK AFİŞE ETTİ

Geride bıraktığımız günlerde aşkları belgelenen Şakrak ve Akpınar’ın ilk görüntüleri, şarkıcı Zeynep Bastık konserinde verdikleri pozla ortaya çıktı. Aşkı açıkça ortaya koyan fotoğraf, Bastık tarafından paylaşıldı. İkilinin yakın halleri dikkat çekti.

zeynep-bastik.jpg

Öte yandan Bastık, yaptığı paylaşıma Akpınar'ı ve Şakrak'ı etiketledi.

NE OLMUŞTU?

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, herkese örnek olan evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandırmış, 10 Temmuz 2023 tarihinde İzmir Ödemiş Adliyesi’nde 15 dakika içerisinde tek celsede boşanmıştı.

Anlaşmalı olarak boşanan iki ünlü oyuncu, sekiz yıl süren evliliklerinde yollarını ayırmıştı. Boşanmanın üzerine kamuoyu bir süre Ceyda Düvenci’nin böyle bir aşkı nasıl bitirdiği üzerine tartışmış, ancak Düvenci boşanmanın kendisinden kaynaklı olmadığını öne sürmüştü. Bunun üzerine ihanet iddiaları gündeme gelmiş ve Bülent Şakrak’ın Esra Akpınar ile bir ilişkisi olduğu konuşulmaya başlanmıştı.

İhanet iddiaları sorulan Şakrak, “Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Şakrak ile Akpınar arasında bir yakınlığın bulunduğu ise sürekli konuşulmaya devam edilmişken, ikili geçtiğimiz günlerde bir mekan girişinde gazetecilerin radarına takılmıştı.

640xauto-001.webp

ceyda-001.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.