İslam Memiş'ten kritik uyarı 'Eli kulağında çok can yakacak'

İslam Memiş'ten kritik uyarı 'Eli kulağında çok can yakacak'
Ünlü ekonomist İslam Memiş, yeni YouTube yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pek çok ekonomi tahminleri ile bilinen ünlü ekonomist İslam Memiş, bu sefer siber saldırı tehlikesini açıkladı.

İslam Memiş, Youtube yayınında ilk olarak piyasadaki son durumu değerlendirdi. Memiş, “Dolar, Euro ve diğer enstrümanlarda yukarı yönlü hareketler devam edecek. 28,93 lira dolar kuru borsa 999.000 puan seviyesine girince Dolar TL kurunda da 29,50 seviyesinin üzerine ataklar göreceğiz.” dedi.

slam-memis-2.jpg

Ons altın tarafında 2 bin 20 dolar destek seviyesinde tekrar hızlı bir yükseliş beklediğini söyleyen Memiş, “2 bin 65 dolar direncini takip ediyor. Gram altın TL fiyatı şu anda bin 950 lira seviyesinde bin 937 lira seviyesine kadar gerilemişti. Yukarıda bin 965 direncini takip edeceğim. Gram altında hedef 2 bin TL seviyesi olacak.” ifadelerini kullandı.

İslam Memiş yayınında önemli bir uyarıda bulundu. Siber saldırıların yakın zamanda başlayacağını söyleyen Memiş, “Siber savaşlar ciddi anlamda can yakacak özellikle şirket sahipleri, bankalar, kurum ve kuruluşlar çok dikkat etmesi gerekiyor. Eli kulağında Çok ciddi bir siber saldırı beklediğimi söyleyebilirim. Özellikle veri açısından ciddi kayıplar yaşanabilir bu Siber saldırıyla birlikte internet kesimleri mutlaka yaşanabilir. Siber saldırılarda özellikle link gönderecekler ve bireysel olarak önünüze gelen hiçbir linki açmayın. En ufak şüphelendiğiniz bir şeyde hemen cep telefonunuzu veya bilgisayarınızı kapatmanız gerekiyor.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.