İki özelleştirme kararına onay çıktı İşte satılan taşınmazlar

İki özelleştirme kararına onay çıktı İşte satılan taşınmazlar
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş'ye ait 2 taşınmasın satış yolu ile özelleştirilmesi kararına onay verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş'nin Bursa ve Erzincan'da bulunan iki taşınmazının satılmasına onay verdi. Bursa'daki taşınmazı Uludağ Rulman Katı Yakıtlar Madencilik Otomotiv Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Erzincan'daki taşınmazı ise S.S Erzincan Pancar Ekicileri Kooperatifi aldı.

ozelidare.jpg

Satılan iki taşınmazın satış bedelleri, yerleri ve yüzölçümleri Resim Gazete'de şu şekilde yer aldı:

BURSA ÖZELLEŞTİRME

-Mülkiyet özelleştirmesi kapsam ve programında bulunan Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş adına kayıtlı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kulaca Mahallesi 118 ada 64 parselindeki taşınmazın satış yöntemi özelleştirilmesi ilanı sonucunda en yüksek teklifi veren Uludağ Rulman Katı Yakıtlar Madencilik Otomotiv Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketine 6. 750.00 TL bedel ile satılmasına 24.04. 2023 tarihli karar onaylandı.

ERZİNCAN ÖZELLEŞTİRME

-Mülkiyet özelleştirmesi kapsam ve programında bulunan Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş adına kayıtlı Erzincan'ın Çayırlı İlçesi'ndeki Atatürk Mahallesi'nde 65 ada 39 parsel numaralı taşınmazın satış yöntemi ile yapılan özelleştirme ihalesinde 4.775.000.00 lira ile en yüksek teklifi veren S.S Erzincan Pancar Ekicileri Kooperatifi'ne satılması kararına onay verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.