Hyundai İ10’da kaçırılmayacak kampanya ‘Türkiye’nin en ucuzu artık daha cazip’

Hyundai İ10’da kaçırılmayacak kampanya ‘Türkiye’nin en ucuzu artık daha cazip’
Dünyaca ünlü Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için Mart ayı boyunca devam edecek olan büyük kampanyasını başlattı.

Dünyaca ünlü Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, otomotiv pazarındaki durgunluğu kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile son model araçlarını müşterilerine sunmak için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda Hyundai’nin en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde Mart ayı boyunca devam edecek olan ve otomotiv sektöründe ses getirecek büyük kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Hyundai, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Mart ayının son gününe kadar devam edecek olan büyük kampanyasın başlattı ve bu büyük kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesinden son model araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Bu dev kampanyanın hayata geçirilmesinin asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan krize, durgunluğa rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan son model araç sahibi yapmak.

Hyundai, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de satışa sunulan en ucuz sıfır araç olan ‘İ10’ modeli için Mart ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasında ses getiren bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘İ10’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Hyundai’ın başlattığı kampanya, ‘İ10’ modeli için 806 bin TL’den başlayan fiyatlar ve ‘Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla’ kampanyasını içinde barındırıyor. Kampanyayla ilgili tüm detaylarını incelemek isteyenler Hyundai’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg2.jpg

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.