Dacia Spring’de inanılmaz kampanya ‘1 Milyon TL’nin altında elektrikli SUV fırsatı’

Dacia Spring’de inanılmaz kampanya ‘1 Milyon TL’nin altında elektrikli SUV fırsatı’
Otomotiv devi Dacia, son model elektrikli motora sahip geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için Mart ayı boyunca devam ettireceği inanılmaz kampanyasını resmen başlattı.

Dünyaca otomotiv devi Dacia, ülkemizdeki otomotiv piyasasında uzun süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji ile ürettiği tamamen elektrikli bir motora sahip geniş SUV araçlarını müşterilerine sunmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam etmekte.

Otomotiv devi, en son gerçekleştirdiği pazar araştırması neticesinde, Mart ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Dacia, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda, Mart ayı boyunca devam ettireceği dev kampanyasını hayata geçirdi ve bu dev kampanyanın tüm ayrıntılarını resmi internet sitesinden, sıfır kilometre elektrikli bir motora sahip olan geniş SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Sektördeki krizi hafifletmek için hayata geçirilen bu dev kampanyanın asıl amacı, krize rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan sıfır kilometre elektrikli motora sahip geniş bir SUV sahibi yapmak.

Dacia, başlattığı bu dev kampanyayı özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği SUV modellerden biri olan ‘SPRİNG’ için Mart ayı boyunca geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını sallayan bu kampanya, sıfır kilometre elektrikli motora sahip geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği haber.

Kampanya, sıfır kilometre ‘SPRİNG’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi. Dacia’nın başlattığı bu kampanya, ‘SPRİNG’ modeli için 250 bin TL, 12 ay vadeli ve 3,39 faizli kredi imkanını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg1.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.