Hyundai en sevilen modelinde fiyatı dibe çekti ‘Dev kampanyasını duyurdu’

Hyundai en sevilen modelinde fiyatı dibe çekti ‘Dev kampanyasını duyurdu’
Hyundai, 2024 model bir sahibi olmak isteyenler için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olan dev kampanyasını duyurdu.

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, Türkiye’deki otomotiv sektöründe bir süredir yaşanan durgunluğu kendi lehine çevirmek ve yeni yılda insanları yeni, sıfır kilometre bir araç sahibi yapmak için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hyundai gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Ocak ayında geçerli olmak üzere sektöre hız katacak bir kampanya oluşturdu.

ekran-alintisi4.jpg

Bu araştırma neticesinde otomotiv devi Hyundai, Ocak ayının sonuna kadar geçerli olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu kampanyayı araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe bir süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, yeni yılın başında insanları en uygun yoldan sıfır kilometre bir araç sahibi yapmak.

Hyundai, başlattığı bu kampanyayı en sevilen aracı olan ‘Yeni İ20’ için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını tepetaklak edecek olan bu kampanya, sıfır araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olabilir. Kampanya, 2024 model ‘Yeni İ20’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun bir ilgiye maruz kaldı.

Yeni i20

Bu dev kampanya kapsamında, 2024 model ‘Yeni İ20’ almak isteyenler için 75 bin TL indirim ve ‘şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla’ kampanyasını kapsıyor.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.