Honor ailesinin yeni üyesini tanıttı! Uygun fiyatlı Play8T

Honor ailesinin yeni üyesini tanıttı! Uygun fiyatlı Play8T
Uygun fiyatı ve kendine hayran bırakan özellikleriyle, Honor Play 8T tanıtıldı. İşte akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı…

Donanımhaber’de yer alan bilgilere göre; Akıllı telefon pazarının başarılı markalarından biri olan Honor ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

indir-8.jpg

Çinli firma, kısa bir süre önce teknik özellikleriyle ve fiyatıyla kullanıcıları üzmeyecek Honor Play 8T modelini vitrine çıkardı.

indir-9.jpg

HONOR PLAY 8T ÖZELLİKLERİ

Honor Play 8T, 6.8 inç FHD+ çözünürlüklü 90 Hz tazeleme hızı sunan IPS LCD panele sahip. Ayrıca 20:09 ​​en boy oranı ve 850 nit parlaklık ile görüntü kalitesini arttırıyor.

Bu telefon gücünü, MediaTek Dimensity 6080. Ayrıca 6 nm ince işçiliğe sahip yonga seti, 2 adet 2.4 GHz ARM Cortex-A76 ve 6x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G57 MC2 grafik birimi ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Telefonda 8/12 GB LPDDR4x RAM ve 8 GB sanal RAM desteği bulunuyor. Bununla birlikte 256 GB dahili depolama alanına sahip.

Öte yandan 35W hızlarında şarj olabilen 6.000 mAh’lik bir pilden besleniyor. Ayrıca şirketin iddiasına göre cihazın bataryası tam kapasite şarj edildiğinde 123 saat müzik çalma, 10 saat oyun ya da 55 saat konuşma süresi sunuyor.

Ön tarafta 8 Megapiksellik bir kamera yer alırken, arkada ise 50 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel yardımcı sensörden oluşan bir çift kamera mevcut.

Son olarak kutudan çıkar çıkmaz Android 13 tabanlı Magic OS 7.2 arayüzünü çalıştırdığını belirtelim.

ekran-alintisi8.jpg

FİYAT

Honor Play 8T iki bellek seçeneğiyle mevcut olacak. Bunlardan ilki 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı, ikincisi ise 12 GB RAM + 256 GB depolama.

Bu varyantların fiyatı sırasıyla 150 dolar ve 178 dolar olarak açıklandı. Akıllı telefon 23 Ekim’de Çin’de satışa sunulacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.