“Gecekonduda kalıyordu” Yeliz Yeşilmen Dilan Polat’la olan anısını açıkladı

“Gecekonduda kalıyordu” Yeliz Yeşilmen Dilan Polat’la olan anısını açıkladı
Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla mal varlıkları el konulan Dilan Polat hakkında Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen ilginç anısını paylaştı.

Engin Polat ve Dilan Polat MASAK tarafından yayınlanan bir raporda kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddia edilmişti. Hemen ardından ikilinin mal varlıkları dondurulmuştu.

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Dilan Polat’la olan ilginç anılarını açıkladı.

Yeşilmen, Polat’ın zamanında çocuklarının fotoğrafçısı olduğunu belirtirken, zamanında birçok şehre birlikte gittiklerini, kendisine reklam desteği verdiğini de açıkladı. Polat'ın da bu desteğe emekle geri döndüğünü Yeşilmen söyledi.

dilan-polat.jpg

“BENİ ÇOK KIRDI”

''Dilan Polat gecekonduda yaşıyordu, ona ben baktım.'' diyen Yeşilmen, Polat’ın çok iyi arkadaş olduğunu söyledi. Polat’ın eskiden gecekondu sayılabilecek bir evde olduğunu açıklayan Yeşilmen, “Bu mertebelere geldikten sonra beni unuttu, aramadı, sormadı, değer vermedi" dedi.

yeliz-yesilmen-222.jpg

Yeşilmen, kendi kozmetik markasını çıkarıp yardım istediğinde Polat'ın reddettiğini belirtirken, 'Ona düşmez kalkmaz bir Allah dikkat et dedim ama beni çok kırdı' ifadelerini kullandı. Durumlarının çok kötü olduğunu söyleyen Yeşilmen, zengin olduktan sonra kendisini unuttuğunu ve aramadığının da altını çizdi.

İşte Yeşilmen’in paylaşımının tamamı…

yeliz-yesilmen.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.