Hırsızlık için girdikleri evden kediyi çaldılar

Hırsızlık için girdikleri evden kediyi çaldılar
Şişli'de, hırsızlık amacıyla apartman dairesine giren 3 kişi, ev sahibi ile arkadaşı uyurken cep telefonu, laptop ve bir miktar para ile birlikte evin kedisini çaldı.

Şişli’de Fulya Mahallesi'nde 23 Temmuz Pazar günü saat 06.30 sıralarında meydana gelen olayda, ev sahibi Merve Zeyni ile arkadaşı odalarında uyuduğu sırada, yüzlerini cerrahi maskeyle gizlemiş 3 kişi hırsızlık amacıyla dairelerine girdi. Odaları dolaşan hırsızlar, Zeyni ile arkadaşına ait 2 laptop, 2 cep telefonu, takılar ve içinde döviz cinsinden paranın da bulunduğu toplam 12 bin lirayı çaldı. Gözüne kestirdikleri eşya ve paraları çalan hırsızlar, evden çıkarken Merve Zeyni'nin 3 yaşındaki İran cinsi 'Mar' adlı kedisini de yanlarında götürdü. Uyandıktan sonra evlerinin soyulduğunu anlayan Zeyni polise haber verdi.sislide-hirsizlik-yaptiklari-evden-kediyi-de-calip-kactilar-4172-dhaphoto1.jpgEv sahibi Merve Zeyni hırsızların o sabah başka apartmanlara da girmeye çalıştıklarını belirterek "Pazar günü arkadaşım uyandığında başucundaki telefonunun yok olduğunu fark edip bana sormaya geldi. Sonrasında koltuğun kenarına düşmüş olabileceğini düşünerek ben yataktan fırlayıp ona baktım. Sonrasında kapının aralık olduğunu, yani aslında 'bir tık' yapacak kadar bir boşluk bırakıldığını fark ettik. Sonrasında, arkadaşımın içinde bilgisayarının olduğu sırt çantası, benim bilgisayarım, takılarım ile birlikte kedimi de alıp gittiklerini fark ettik. Çünkü kedimin kaçmış olabileceğini düşünüp bütün apartmanı ayağa kaldırdığım zaman hiçbir yerde bulamadık. Kaçma gibi bir huyu da olan kedi değil. Polise gittik, kamera ve parmak izi için geldiklerinde hiçbir parmak izi bulamadılar. Kameralara baktığımızda bu insanların kedimle ve her şeyimizle birlikte dışarı çıktıklarına dair görüntüler var" dedi.

sislide-hirsizlik-yaptiklari-evden-kediyi-de-calip-kactilar-4172-dhaphoto4.jpgHırsızların apartmana girişleri ve kediyi de yanlarına alarak ayrılmaları güvenlik kamerasına da yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.