Arnavutköy'de tırnakçı kameralara yakalandı

Arnavutköy'de tırnakçı kameralara yakalandı
Arnavutköy’de alışveriş yapmak için kırtasiyeye giren ve turist olduklarını belirten 2 kişi, döviz bozdurma bahanesiyle tırnakçılık yöntemini kullanarak işyeri sahibinin bin lirasını çaldı.

Arnavutköy'de kendilerini turist olarak tanıtan iki kişi girdikleri kırtasiyede, döviz bozdurma bahanesiyle işyeri sahibi Abdurrezak Genç ile sohbet etmeye başladı. Yanındaki dövizi göstererek kaç Türk lirası olduğunu soran şüpheli, Abdurrezak Genç'in cebindeki paraları çıkararak anlatmaya çalışmasıyla harekete geçti.

arnavutkoyde-doviz-bozdurma-bahanesiyle-bin-lira-caldi-8017-dhaphoto4.jpgŞüpheli, Abdurrezak Genç'in elindeki paraları sayarken, paranın bir kısmını alarak elinin içine sakladı. İşyeri sahibinin dikkatini dağıtan şüpheli, bin lirayı kaşla göz arasında cebine attı. O anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Şüpheliler kırtasiyeden ayrıldıktan sonra cebindeki parayı kontrol eden Abdurrezak Genç, paranın eksik olduğunu anlayınca güvenlik kamerasını izledi. Parasının çalındığı gören Genç, polise giderek şikayetçi oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.