Hayatta her şey tesadüf olabilir mi?

Survivor All Star'da nefesler tutuldu, heyecan doruktaydı! büyük finale adım adım yaklaşırken her geçen gün heyecanım artarak devam ediyor ama bir yerden de merak ediyorum açıkcası bu kadar merak bu kadar tutku neden? Bana ne kazandıracak bu bilmiyorum ama ekrana dikmiş gözlerimi her gün izlemeye devam ediyorum.

Bu sefer ise Survivor'da duygusal bir veda yaşandı ve bu vedadan sanki benim bir kazancım ya da kaybım varmış gibi neden bu kadar etkilendim? İnanın bende bilmiyorum ama bildiğim bir şey var o da bence benim gibi sizde bundan etkilendiniz.

Yaşanan vedaya gelecek olursak, heyecanın tam doruk noktasına geldiği anda babam kanalı değiştirdi inanın sanki benim kaderim değişecekmiş gibi heyecan yaptım hemen geri kanalı açtırdım ve tam o sırada çoktan olanlar olmuştu.

Yağmur ve Gizem bir baktım ki elenmiş. Ne dedim çifte eleme mi ?

Gerçekten bazen bunların reyting oyunu olduğunu düşünmüyor da değilim. Neden olmasın ?

Bu yaşadığımız dönem içerisinde ben 23 yaşında bir genç olarak hayata olan inancımı kaybettiğim için gerçekten üzülüyorum. Ama maalesef yaşadığımız bu durumlar hepsi mi tesadüf?

Bilemiyorum...

Konumuza geri dönüş yapacak olursak, iki kişinin birden elendiği bu dönemde evet hayatı sorgulamayı bir kenara bırakarak değerlendirirsem eğer sağlığın her şeyden önemli olduğunu söylememe gerek bile yok.

Durum böyle olunca bende sorgularımla baş başa kaldım açıkcası demek ki hayatta tesadüfler de doğru olabiliyormuş diyebilirim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları