Hasan Can Kaya kız istemeye gidecek

Hasan Can Kaya kız istemeye gidecek
Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine seslenerek çiçek ve çikolatasını alıp kız istemeye gideceğini duyurdu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Konuşanlar programıyla büyük bir çıkış yakalayan ünlü komedyen Hasan Can Kaya 27 Ekim’de vizyona girecek olan Çok Aşk isimli filmindeki kız isteme sahnesini gerçek hayata taşıyacağını duyurdu. Komedi filminde Ayla’ya çok aşık olan Coşkun karakterini canlandıran Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabından hayranlarına dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Ünlü komedyen, kendisini aşkına ikna eden bir hayranının kız isteme törenine katılacağını açıklayarak damat adaylarına seslendi.

ÇİÇEĞİNİ VE BAKLAVASINI ALIP KIZ İSTEYECEK

hasan-can-kaya-stand-up-party-event-bal4y5rzm0se.jpg

Çiçeğini ve baklavasını alarak kız istemeye gideceğini belirten ünlü komedyen, "Yakın zamanda kız istemeye gidecek sevgili damat adayları, Allah’ın izni peygamberin kavliyle kızı istemeye birlikte gidiyoruz" açıklamalarında bulundu. Katılım için damat adaylarının, Instagram hesaplarından 26 Eylül'e kadar filmin hashtag’i ile beraber videolarını paylaşmaları gerektiği belirtildi.

ÇOK AŞK FİLMİNİN KONUSU NE?

Çok Aşk filmi, korsan film satıcılığı yapan Coşkun'un (Hasan Can Kaya) hikayesini anlatıyor. Coşkun, küçük bir kasabada korsan film satıcılığı yapan genç bir adamdır. Bir yandan aşkı Ayla'nın peşinden koşarken bir yandan da sinema tutkusunun peşinden gitmeye çalışır. Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal ve Uğur Yücel’in rol aldığı Çok Aşk filminin yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü’nün üstleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.