Haluk Levent 'Yazmaya başladım' diyerek duyurdu: En yakın zamanda okuyacaksınız

Haluk Levent 'Yazmaya başladım' diyerek duyurdu: En yakın zamanda okuyacaksınız
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından AHBAP Derneği ile gündemden düşmeyen Haluk Levent, "Yazmaya başladım, en yakın zamanda okuyacaksınız" diyerek haberi verdi.

AHBAP Derneği kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin sonrasında gündemde en çok yer alan isimlerden oldu.

6 Şubat''ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde en aktif rol olan kuruluşlardan olan AHBAP''ın kurucusu şarkıcı Haluk Levent, "Yazmaya başladım, en yakın zamanda okuyacaksınız" dedi. 

Depremlerin ikinci gününden itibaren siber saldırılara maruz kalan, iktidar çevrelerince hedef alınan Ahbap Derneği''nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kitap yazmaya başladığını duyurdu.

Depremlerin gerçekleştiği 6 Şubat 2023''te attığı "Gelecekte bana bugünü sorun. Kitap olarak yayınlayacağım. Ben ömrümde böyle bir gün yaşamadım. Ben yazmayı unutsam da lütfen hatırlatın ve ısrar edin (Hatay)" tweetini tekrar paylaşan Levent, şunları kaydetti:

"Hep bu tweeti hatırlatıyorsunuz. Unutamam. Unutmak mümkün mü? Yazmaya başladım. En yakın zamanda sizler okuyacaksınız." 


 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.