Deniz Akkaya'dan Haluk Levent'e: Utanmıyor musun?

Deniz Akkaya'dan Haluk Levent'e: Utanmıyor musun?
Ahbap Derneği'nin kurucusu ve ünlü şarkıcı Haluk Levent'i hedefi haline getiren Deniz Akkaya, yeni açıklamalarıyla gündeme geldi. Levent'i davaya çağıran Akkaya, "Utanmıyor musun Haluk Levent? Davaya vermeni heyecanla bekliyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı ve Ahbap Derneği''nin kurucusu olan Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından daha da çok gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde de Levent''i hedef alan Akkaya, ünlü şarkıcıyı adeta hedef tahtasına oturttu. Haluk Levent''in kendisine dava açacağın duyan Akkaya, Levent''e ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. 

Eski manken Deniz Akkaya, AHBAP Derneği''nin kurucusu ve başkanı şarkıcı Haluk Levent''in dolandırıcı olduğuna dair yaptığı açıklamalarla gündemde. İddialar bitmeyen Akkaya Haluk Levent''in kendisine dava açacağını duyunca yeni açıklamalar yaptı.

Çeşitli iddialarda bulunan eski manken "Bize Cenk Erenler telefon açıyor gel evde buluşalımlar. Bu ne demek? Gör beni göreyim seni? Sen utanmıyor musun? Bizim buradan bir kuruş kazancımız yok. Utanmıyor musun?" dedi.

"Ben korkmam" diyen Deniz Akkaya konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Gel paramı indirdim... Oğuzhan Bey''e de teklifte bulunmuş, mesajlarımı yalanlarsa parasını verecekmiş. Bunların hepsini davada konuşacağız sen beni ver ki mahkemeye bunları konuşalım. Can Bey mesela kimin üzerinden aldı parayı ne kadar yemlendi. Bu arada dile getirmediğim mağdurlar var. Davaya vermeni heyecanla bekliyoruz."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.