HAÇİKO'dan deprem bölgesindeki can dostlarına 50 ton mama desteği

HAÇİKO'dan deprem bölgesindeki can dostlarına 50 ton mama desteği
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından depremzede sokak canları için de yardımlar yapılmaya devam ediyor. 

Kahramanmaraş''ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle bölgede evsiz kalan kişilerin beraberinde ev ve sokak canları da mağdur duruma düştü. 

Mamasepeti.com ve Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO), deprem bölgesindeki illere 1 yılda toplam 50 ton mama yardımı yapılacağını açıkladı. Ömür Gedik ile Sinan Timuçin, yaptıkları iş birliği ile ilk TIR''ın yola çıktığını dile getirdi.

"SOKAK HAYVANLARININ BİZE İHTİYACI VAR"

Deprem bölgesinde büyük bir yıkım yaşandığını hatırlatan HAÇİKO Başkanı Ömür Gedik, "Bütün Türkiye''nin başı sağ olsun. Bu yıkım sonrasında, restoranlardan ve evlerden beslenme alışkanlığına sahip sokak hayvanlarının hepsi şu anda aç. Karıştıracak çöpleri bile kalmadı. Orası tekrar yapılandırılacak. Ve bu geçen süre içinde oradaki canlıların yanında olmamız lazım.

HER AY 3 TON MAMA GÖNDERİLECEK

Gerek barınaklara gerekse sokak hayvanlarına mama dağıtımımız devam edecek. Sinan Timuçin her ay 3 ton mamayı deprem bölgesine gönderecek. HAÇİKO ve Mamasepeti.com olarak ihtiyaç sahibi hayvanlarımıza bunu sağlayacağız. İlk TIR''larımız yola çıktı. Hayvan insan diye ayırmadan, elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

DEPREM İLLERİNE 50 TONLUK MAMA YARDIMI

Mamasepeti.com sahibi Sinan Timuçin, "Zor günler geçiriyoruz. Halkımız büyük bir felaket ile mücadele ediyor. Biz insanlarımıza yaptığımız yardım dışında, sokak hayvanlarımız içinde destek olacağız. Ömür Gedik''e teşekkür ederim, yardımlarıyla deprem bölgesindeki illere toplamda 50 ton mama yardımı yapacağız. İlk TIR''larımız yola çıktı. 
Mamasepeti.com olarak deprem bölgesinde olacağız. Tüm ihtiyaçlar için her zaman göreve hazırız"
ifadelerini kullandı.(DHA)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.