Google'dan muhteşem özellik 'Artık daha kolay ve hızlı'

Google'dan muhteşem özellik 'Artık daha kolay ve hızlı'
Milyonların kullandığı Dünyaca ünlü arama motoru Google kullanıcılarına daha konforlu bir hizmet sunabilmek için kendisini geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor.

Birçok alanda kendisini gösteren Google kullanıcılarının işini kolaylaştırmak için bünyesine yeni özellikler katmaya devam ediyor.

Google’dan alınan son güncelleme bilgilerine göre, Google kişilere yeni bir güncelleme getireceği ortaya çıktı. Kullanıcılar için oldukça yararlı olacağı düşünülen yeni özellikle beraber, Google kullanıcılarının deneyimlerini ciddi bir oranda iyileştirilmesi bekleniyor.

google-contacts-1.png

GOOGLE KİŞİLERE YENİ ÖZELLİK

Bu bilgiler ışığında, değişen uygulama arayüzü sayesinde favori kişilerimizden gelen mesajları yeni bir sekme açmaya gerek duymadan kolayca görebileceğiz.

Kişiler hakkında pek konuşulmayan bir uygulama olsa da, Android platformunda sıkça kullanılmakta. Fakat kullanıcıların gelecek değişimlere alışmasının biraz süre alabileceği düşünülüyor.

Yeni güncelleme ile birlikte uygulamaya ekranın en tepesinde yer alacak yeni bir menü ve daha hızlı mesaj yazma özelliği getirilecek. Bu değişikliklerin uygulamanın kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu.

Google, uygulamalarını sürekli güncel tutarak Kişiler uygulamasını daha da popüler hale getirmeyi hedefliyor. Yeniliklerin genel kullanıcı deneyimini geliştirmesi bekleniyor ve güncellemenin yakın bir zamanda aktif olacağı belirtiliyor. Bu gelişmelerle ilgili daha fazla detay ve geri bildirim, güncelleme yayınlandığında netlik kazanacaktır.

getty-googleplex-office.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.