Galatasaray’ın kritik zaferi ‘Musrati'den gol öpücüğü’

Süper Lig'in 28. Haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, maçı hareketli bir maç izlenimi verse de iki tarafında pekiyi oynadığını söyleyemem. Maç boyunca iki takımda yaptıkları top kayıpları ile dikkat çekti. Maçın zaten tek golü de şans golü ile geldi. Al-Musrati'nin 2. dakikada kendi kalesine attığı golle sarı-kırmızılılar, maçı galibiyetle bitirdi.

Beşiktaş taraftarı ise maça damga vurdu. Maç boyunca karşı tarafta sahanın zemini bembeyaz oldu. Seyirciler tarafından atılan şu şişeleri Galatasaraylı oyunculara isabet etti. Bu gibi durumlara hiçbir takımda olmamasını diliyorum. Ancak bu manzaraları görmeye de devam ediyoruz.

Maça gelince, Galatsaray, geçtiğimiz sezonki kadrosu ile bu şampiyonluğu alacak gibi görünüyor. Galatasaray bu maçta takım anlamında görev bölgesinde iyi oynadı. Ancak Galatasaray’ın az rotasyon kadrosu ise şampiyonluk yarışınI belirleyebileceğini de düşünüyorum.

Beşiktaş cephesinde ise maçta bir ruh göremedim. Beşiktaş girdiği çoğu pozisyonu değerlendiremedi. Beşiktaş’ın maç boyunca etkili bir oyun gösterse de ‘kazanacak’ gibi oynamadı diyebilirim. Beşiktaş futbolcularının Türkiye Kupası’na da artık odaklanacağını düşünüyorum.

Son olarak 4 büyüklerde kupa içerisinde yollarına devam ediyor. Trabzonspor ve Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası, Galatasaray ve Fenerbahçe ise Süper Lig’de kıyasıya mücadeleye sahne olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları